De Jong Orthopedie
sandwichapp
i2flex
De Dikke
YoungOnDemand
ZorgVerband
iTunesArtwork
Q4 Family
iPof
iPof

Orthop

dejo

 

 

 

 

 

Deze business App heeft een koppeling (API) met het Vlot Systeem om gegevens binnen handbereik te hebben, any place, any time, any where.

Een klanten overzicht, gespecificeerd met product en dossier informatie (het NVOS voetschoen protocol de verwijzing van de specialst de gegevens van de laatste geleverde (semi)orthopedische schoenen en de gemaakt facturen).

Informatie van alle zorgverzekeraars met haar labels en directe telefoonnummers kunnen vanuit de business App direct gecontact worden.

SandWich_

sandwichapp

Het Sociaal Medisch Netwerk wordt weergegeven om te kunnen zien welke personen voor de patiënt zijn gekwalificeerd in hun behandelingen.

Een business App voor het bijhouden van klant informatie. Van iedere klant wordt kleding details bijgehouden en al hun aankopen.

Deze App is geschikt voor Datbase Marketing activiteiten en ontwikkeld in samenwerking met Sandwich_ Nijmegen, Apeldoorn en Veenendaal.

Wilt u ook informatie omtrent u klant, stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

1-2-Flex

i2flex

Deze business App is ontwikkeld voor klanten van 1-2-Flex, zodat ze sneller en efficiënter gebruik kunnen maken van hun account in 1-2-Flex.

1-2-Flex is voor iedereen de basis om efficiënt te werken wat tijd en geld bespaart.

Met 1-2-Flex als sleutel in jouw onderneming beschik je over een mooie online tool om efficiënt te kunnen werken. Als je je dagelijkse werkzaamheden uitvoert met onze modules zul je meteen gaan besparen!

1-2-Flex biedt een scala aan mogelijkheden.

Met onze modules kun je al je opdrachten beheren, personeel aansturen, tijd en taken registreren voor jezelf of je medewerkers, klantgegevens en afspraken vastleggen, offertes beheren en facturatie bijhouden.

Daarnaast lezen wij jouw administratie inclusief bankafschrift automatisch in in je boekhouding.

VOLOP GEMAK WAARDOOR JIJ JE FOCUS KUNT HOUDEN OP DAT, WAAR JIJ GOED IN BENT.

Heb jij een afwijkende werkwijze in jouw bedrijf?

Geen probleem, 1-2-Flex past maatwerk toe op iedere module. Hierdoor blijft de applicatie nu, maar ook in de toekomst naadloos aansluiten op jouw bedrijfsvoering.

DeDikke

De Dikke

DeDikke is een business App speciaal ontwikkeld voor de horeca.  

         De Dikke is een Kuitbier...

Kuit of kuitbier is een bier dat wordt gebrouwen uit voornamelijk gemoute haver, een kleiner deel gerst en een nog kleiner deel tarwe.

Omdat voor een kuit meerdere granen worden gebruikt, wijkt de smaak af van wat men van bier gewend is. Tarwe wordt vaak voor witbier gebruikt, gerst is algemeen, maar haver is vrij ongebruikelijk.

Haver heeft echter relatief meer kafjes en compenseert het ontbreken daarvan bij tarwe. Hierdoor ontstaat een makkelijk te filteren beslag. Bovendien verdraagt de amylase van haver hogere temperaturen dan die van gerst, wat in vroeger eeuwen gunstig was. Haver voegt een zoete smaakcomponent toe en is makkelijk te vermouten.

Het bier is uniek in smaak door deze grote hoeveelheid haver. Haver geeft een zijdezachte, romige volle smaak aan het bier en dit in combinatie met de gerst en tarwe mout maakt het bier compleet.

Het is een fris smakend biertje waarin subtiele tropische fruit toetsen waarneembaar zijn. Deze aroma’s zijn afkomstig van de hop, die laat in het brouw proces toegevoegd wordt. Daarnaast zijn er kruidige / peper smaken in te ontdekken afkomstig van de haver in combinatie met gist welke een spannende ervaring toevoegen aan het bier.

De bitterheid is sterker dan bij gewoon pils maar door de licht zoetere smaak is het goed in evenwicht en de bitterheid blijft niet lang achter in de mond.

Het alcohol percentage van 6.5% (vol.) maakt dat het bier goed doordrinkbaar is en is een uitstekende dorstlesser op een terras. 

YoungOnDemand

YoungOnDemand

De afgelopen jaren is er veel video materiaal opgenomen. Wij hebben dit samengesteld voor een familie, zodat een ieder dit kan bekijken vanaf z'n eigen tablet.

De video's zijn per categorie ingedeeld en te bekijken met een speciale PinCode.

Vraag je Personal PinCode aan voor het kunnen bekijken van de video reportages.

Wil je ook je video's vastleggen? Neem gerust contact met ons op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Veel kijk plezier!

ZorgVerband

ZorgVerband

ZorgVerband is een iPad business Applicatie voor Zorginstellingen.

U kunt als Zorgvrager inloggen en het dossier van de patiënten bekijken en berichten doornemen.

De patiënt zelf kan per behandeling zijn/haar waarden invullen en/of een probleem report invullen alsmede de status bekijken van de afgelopen periode. Bv. de INR waarde van de afgelopen week, 2 weken, maand, 3 maand of van het afgelopen jaar in een grafiek.
 

RavelMaison

RavelMaison

Altijd al on-line meubels willen bestellen. Ravel Maison App biedt u de mogelijkheid om uw hele interieur thuis laten bezorgen.
 
De meubel collectie van Ravel Maison bestaat uit vele categorieën: Kasten & Dressoirs, Tafels, Stoelen, Bureaus, Banken, Bedden & Beddengoed, Manden & Opbergartikelen, Lamplicht & Tafellicht, Textiel & Kussens, Glazen & Glaswerk, Servicegoed & Bestek en Tuinmeubels & Accessoires. 
 
Mocht het meubelstuk of de accessoire er niet tussen zitten stuur, ons gerust een e-mail. Wij hebben altijd de mogelijkheid om het speciaal naar uw eisen en wensen op maat te laten maken of mee te denken.
 
Regelmatig zullen wij speciale aanbiedingen aanbieden en voor ieder seizoen de trend voor u selecteren. 

Q4 Family

Q4 Family

Deze business App is speciaal ontwikkeld voor Q4 Profiles zodat men heel snel inzicht in wat voor type persoon men tegen over zich heeft volgens het DISC Profiel.

iPof

Q4 Family

Deze business App is ontwikkeld voor de horeca. Deze pp was ruim de voorloper van de beroemde Tikkie app nu. 

C14-Player en C14-Coach

Q4 Family

In ontwikkeling met Team Jong hebben we een business App ontwikkeld om in eerste instantie voetbal teams beter te krijgen. Men kan dit met iedere team sport uiteindelijk op zetten.

De speler krijgt trainings opdrachten en video uitleg hoe bepaalde speelstijlen en verbeterpunten aangedragen en beoordeeld kunnen worden voor en door het individu.

Het 6 ogen pricipe wordt teogepast om de speler te beoorden, de coach, de speler en een onafhankelijk persoon.

Door slimme business rules kan men een speler beoordelen wat zijn/haar niveau is, om zodoende ingezet te kunnen worden in de team formatie. 

Uiteindelijk kan de coach een opstelling maken op het veld en spelers wel/niet opstellen afhankelijk van het speelsysteem en de tegenstander.

De veld bezetting kan ook worden toegepast bij het transfer beleid.